Εορτασμός των 70 ετών από της ιδρύσεως της Ε.Ε.Φ. – Ο π. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Ε.Φ.
Εορτασμός των 70 ετών από της ιδρύσεως της Ε.Ε.Φ. – Ο π. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Ε.Φ.
ΗΜ/ΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
05/12/2018
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Φ.Σ. «Παρνασσός»
ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ
10 Δεκεμβρίου 2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παρουσία πολιτικών αρχών, Ακαδημαϊκών, Καθηγητών Πανεπιστημίου και μελών της Ε.Ε.Φ. στην κατάμεστη μεγάλη αίθουσα του Φ.Σ. «Παρνασσός» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Εταιρείας για την επέτειο των 70 χρόνων από της ιδρύσεώς της, κατά την οποία ο τότε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος αναγορεύθηκε Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Ε.Φ. Μετά την συνοπτική παρουσίαση από την Πρόεδρο κα Γ. Ξανθάκη-Καραμάνου του έργου της Εταιρείας κατά την 70χρονη πορεία της, ακολούθησε η αναγόρευση και η επίδοση τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στην αντιφώνησή του ο κ. Πρόεδρος εξέφρασε τη μεγάλη εκτίμησή του για το έργο της Ε.Ε.Φ. τονίζοντας ειδικότερα τα εξής: «Εδώ και επτά δεκαετίες, με πνευματική εστία το περιοδικό ΠΛΑΤΩΝ, η Εταιρεία Ελλήνων Φιλολόγων φέρει εις πέρας με υποδειγματικό τρόπο την επίτευξη των ιδρυτικών της στόχων, δηλαδή την ολοκληρωμένη εκμάθηση της ενιαίας ελληνικής γλώσσας στην εκπαίδευση και την ανάδειξη της σημασίας της ανθρωπιστικής Παιδείας για τον σύγχρονο άνθρωπο.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αριστείδου 6, 3ος όροφ. Γραφ. 21, 22
Κάθε Τετάρτη 10:30 - 13:30
2130058012
eeph1948@gmail.com
menuchevron-rightcross-circle